Vår prioritet er å fortsette med enda mer effektiv service til våre kunder

Brammer er en av Europa`s ledende leverandører av kvalitetskomponenter for industrielt vedlikehold, reparasjon og overhaling. Advent Internationals, nylige oppkjøp av Brammer konsernet er en stor mulighet for oss til å implementere våre strategiske initiativ for å kunne gi våre kunder enda mer effektive service.

Med denne nye og betydleige investeringen i vår fremtid, vil våre kunder i de nærmeste måneder se noen endringer hos Brammer; Forbedring i vår infrastruktur, for å sikre vår kapabilitet innenfor produkter og service, i tillegg til nye og mer effektive salgskanaler for å øke våre kunders opplevelse av god service og god teknisk support. Alt dette gjør vi for å sikre oss at vi fortsetter å sette kundene i sentrum av alt vi gjør lokalt og overalt i Europa, og gi dem merverdi.

Så det er ikke bare «business as usual» her hos Brammer. Det kommer til å bli enda bedre en tidligere. Vi ser frem til å fortsette med å levere våre produkter til deres behov.

For mer informasjon om endringene og hva som skjer for at vi skal gi dere enda bedre service, kontakt management@brammer.biz og vi vil holde deg oppdatert på utviklingen etter hvert som den skjer.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14