Kniver og blader

Utility Knife

Dette bimetallbladet er dannet ved sveising av en høyhastighetsstålkant og fjærstål i et blad. Derfor vil bladet forbli skarpt tre ganger lengre enn tradisjonelle blader, og det har stor fleksibilitet, noe som betyr at det ikke vil knuse lett og eventuelt forårsake skade.

Bimetallbladet kan også komme i et brekk-av-format, men dette går ikke på bekostning av kvaliteten. Bladet vil fortsatt ha langvarig ytelse og være av topp kvalitet.

Disse Irwin-knivene er ergonomisk utformet for å sikre komfort og brukervennlighet. Programmet spenner fra standardgrep til en foldekniv med en wirekutter.

Produkter

Vi tilbyr mer enn 13.000 produktlinjer fra produsenter i verdensklasse, som dekker alt fra hånd- og maskinverktøy til klebemidler og personlig verneutstyr, blant dem 3M, Bahco, Bosch, Stanley, Loctite og Dormer. Vi lagerfører også produkter som er godkjent for spesifikke industrielle miljøer, inkludert mat, transport, marine, kraftstasjoner og militær.

 

Nedlastninger

Relaterte produkter

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14