Brammer bryter ny mark med sin pan-europeiske katalog for produkter og komponenter til industrien

Brammer er Europas ledende distributør av produkter og tjenester for industrielt vedlikehold, reparasjoner og overhaling (MRO).
Den 30. juni startet Brammer distribusjon av sin første pan-europeiske produktkatalog til kunder i 18 land i Europa, inkludert Brammers nye tilstedeværelse gjennom oppkjøp i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Denne katalogen er nok et eksempel på Brammers unike evne til å levere konsekvent service og et komplett utvalg av MRO-produkter over hele Europa – og nå også i Norden. Katalogen bygger videre på deres løfte til kunden om å tilby et uslåelig utvalg av industrielle MRO-produkter fra én pålitelig kilde.

Katalogen er oversatt til ni språk, og inneholder Brammers komplett utvalg av MRO-produkter – inkludert Brammers omfattende utvalg av lagre, mekaniske drivverk med lineær bevegelse, motorer, gir og hydraulikk. Alle produkter i katalogen er priset, noe som gjør det enkelt for kundene å finne komponenten de ønsker og bestille fra katalogen, uansett hvor de er i Europa. Katalogen for 2014 består av 1706 sider med 53 893 varenummer, ni produktseksjoner og inneholde deler fra 34 av verdens ledende leverandører – i tillegg til over 2500 produktbilder.

Brammer har trykket mer enn 50 000 kopier av denne første utgaven, som har vært i distribusjon til kundene siden begynnelsen av juli.

Brammer har dybdekunnskap innen de ulike industrier og kjenner dermed til hvilke MRO-produkter kunden har behov for og utfordringene de møter. Slik kunne Brammer bidra til at kundene tilsammen sparte 75 millioner euro i 2013.

Ian Fraser, Brammers administrerende direktør, uttalte følgende: "Etter lanseringen av vårt større og bedre katalog med verktøy og produkter for generelt vedlikehold tidligere i år, er vi glade for at vi nå også lanserer en ny pan-europeisk katalog med produkter og komponenter til industrien. Denne katalogen representerer at det er første gang kunder har tilgang til de samme produktene og produktseriene tvers over hele det europeiske kontinentet – takket være vår nye tilstedeværelse i de Nordiske regionene. Dette vil sikre tilgang til de samme merker og produkter for alle kundene våre, uansett hvor de holder til, noe vi vet at de setter stor pris på."

For ytterligere informasjon om Brammer, og for å bestille en kopi av Brammers MRO-katalog, ta kontakt med ditt lokale Brammer-teamet – ring (55 39 10 00) eller gå til www.brammer.biz

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14