Tremasse, papir og emballasje

Pulp, Paper & Packaging

Vi tilbyr dere omfattende erfaring fra samarbeidet med noen av Europas største selskaper innen tremasse, papir og emballasje. Vi er glade over å kunne si at mange av våre produsenter over hele Europa har valgt Brammer til sine VRD-krav.

Vi innser hvor viktig områder som helse og sikkerhet, tilgjengelighet og energisparing er for forretningsvirksomheten deres. Andre viktige områder vi kan hjelpe dere å håndtere, inkluderer:

  • Høye, vedvarende hastigheter
  • Kontinuerlig produksjon
  • Våte og støvete omgivelser

På tilsvarende vis forstår vi at store belastninger krever bruk av deler med meget høy kvalitet, og at behovet for optimal energisparing betyr at man må fine de mest energibesparende produktene for prosessen deres.

Men enda viktigere er det at vi virkelig forstår betydningen alle disse områdene har for VRD-kravene deres og hvordan vi kan anvende vår erfaring for å gi dere den best mulige VRD-støtten.

VRD-produktene vi leverer for tremasse-, papir- og emballasjebransjen, inkluderer: girkasser (utstyrt med EFF1-motorer); elektropneumatiske regulatorer; selvinnretted lager; støvfrie sylindre; høytytende kjeder; synkronbelter av polyuretan; pakningsglander; høyhastighets synkronbelte; pendelrullelager (belagt); og caged ball linear motion.

Klikk på skjemaet nedenfor for å finne ut mer om hvordan vi vil hjelpe dere.

Vis papirskjema

img schematic paper

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14