Lagre og tetninger

General ball & roller bearings

Vi tilbyr et av Europas største utvalg av lagre, og er autoriserte distributør for ledende merker som: NSK, Timken og Schaeffler - INA FAG.

 

 • Sporkulelagre

  Sporkulelagre brukes ofte ved høye hastigheter og hvor det er viktig å minimere effekt-tapet. NSK sporkulelagre er konstruert for å levere en 30% forbedring i effektivitet sammenlignet med vanlige kulelagre, samt en forlenget levetid på opp til 80%.

 • SKF oljelagre

  SKF oljelagre gir en konsistent oljetilførsel til lageret, og fjerner behovet for gjensmøring. Det er nesten umulig å fjerne oljen fra lagrene.

 • NSK tettede høypresisjonslagre

  Et superpresisjons tettet vinkelkontaktlager fra NSK kan gi mange fordeler ved bruk på en spindelmaskin. Montering av lageret på riktig måte vil avgjøre maskinens nøyaktighet og kan også øke lagerets levetid.

 • Lagre i hus

  Vårt produktspekter omfatter sfæriske blokker og et omfattende utvalg av selvglidemiddel og Cooper splitlagre til akslene.

 • Lineaere lagre

  Vi tilbyr et omfattende utvalg av alt fra lineære kulebøssinger til hjelpeprodukter som aktuatorer, profilskinner samt skinne og monorail styringssystemer. Alle produkter leveres med full produsentgaranti og teknisk back-up.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14