Irwin låsetenger

Irwin Locking Pliers

Disse låsetengene har enhåndsutløsning slik at de er dobbelt så lette å åpne som tradisjonelt designede låsetenger. Slipsikkert antiknipegrep gir komfort, kontroll og mindre belastning på hånden.

Dette Quick-tipset demonstrerer hvordan raskt utløsende låsetenger er spesielt designet for å tilby et sklisikkert komfortabelt grep uten klempunkter med enkel enhåndsbetjening. Disse funksjonene gjør låsetengene egnet til å sikkert gripe og stramme flere overflateformer, inkludert runde rør, firkantede skruer, sekskantede bolter og mer.

Tengene er laget av førsteklasses legeringsstål som er varmebehandlet for maksimal styrke og holdbarhet, noe som dobler produktets levetid sammenlignet med tradisjonelle låsetenger, og bidrar til å redusere produktutskiftingskostnadene.

Produkter

Vårt brede produktspekter er nøye utvalgt fra verdens ledende merker for å gi deg best mulig verdi og ytelse. Det omfatter rustfritt stål for matindustrien og den farmasøytiske industrien, isolert verktøy og sikkerhetsverktøy for arbeid i farlige miljøer samt systemer til oppbevaring av verktøy.

Alle produkter leveres med full produsentgaranti og teknisk support.

Nedlastninger

Relaterte produkter

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14