Forretningsløsninger

Business Solutions

Vi gir deg valuta for pengene

Kjøp av reservedeler for daglig vedlikehold, reparasjon og drift (MRO) av konstruksjons- og produksjonsutstyr er for de fleste organisasjoner en komplisert, samt ressurs- og tidkrevende prosess. Det er også viktig å unngå kostbar nedetid slik at produksjonen kan foregå kontinuerlig.

Tilbudet fra Brammer gir deg en pålitelig tilgang til produkter av høy kvalitet og konkurransedyktige priser fra verdens ledende komponent-produsenter.

Vi har også utviklet et utvalg av verdiøkende tjenester, fra å hjelpe med å strømlinje anskaffelse og leveringskjedeprosesser, redusere nedetid og forbedre driftseffektivitet til reservedeler for produksjon og vedlikehold, samt inventarstyring. Brammer vil hjelpe med å skape en effektiv og konsolidert leveringskjede for MRO-reservedeler som vil påvirke vår organisasjon på en positiv måte.

Ved å tilby den beste tilgjengeligheten av produksjonsviktige reservedeler og råd som er gode og uavhengige er vi i stand til å minimere inventar, arbeidskapital og fabrikkens nedetid, noe som vil hjelpe til med å maksimere produktivitet og fortjeneste. I løpet av de siste 10 årene har Brammer Group generert over £244 millioner av kundeverifiserte driftsbesparelser i Europa.

Vi leverer sammenhengende fordeler innen flere nøkkelområder:

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14