Effektiviser produksjonen

Improve production efficiency

Nedetid ved vedlikehold og reparasjon er uunngåelig, men ikke-planlagt nedetid er dyrt. Det er derfor Brammer er dedikert til å holde produksjonslinjen i kontinuerlig bevegelse 24/7/365. Ved å kombinere vår ekspertise med våre sentrale leverandører vil vi fullt ut støtte dine aktiviteter innen vedlikehold, reparasjon og overhaling (MRO) – og bedre produksjonseffektiviteten gjennom velprøvde og kostnadseffektive metoder. Vi vil jobbe med deg for å oppnå alt dette gjennom:

Komponentanalyse. Vi vil foreta en helhetlig gjennomgang av utstyret ditt, og gir en detaljert analyse av vedlikeholdsbehov, effektivitet og levetids driftskostnader. Der det er hensiktsmessig, vil vi re-spesifisere. Dette er spesielt effektivt der ny teknologi har blitt introdusert som vil gjøre jobben bedre, eller hvis et produkt er blitt gjort foreldet av den opprinnelige produsenten, noe som gjør det vanskelig eller kostbart å erstatte. Vi vil også analysere din historie med komponentsvikt for å forstå årsakene og, der det er mulig, hindre fremtidig forekomst.

Sertifiserte modifikasjoner. Vårt team av høyt kvalifiserte teknikere vil gjennomføre sertifiserte modifikasjoner på komponenter som brukes i produksjonsprosessen, hjelpe å forbedre spesifikke prosesser og høyne den generelle produksjonseffektivitet.

Tilstandsovervåking. Vi kan innføre og støtte tilstandsovervåkning av sentrale komponenter i produksjonslinjen. I tillegg til å aktivere effektiv forebyggende vedlikehold vil dette også sikre at produksjonslinjen fortsetter å operere på sitt optimale ytelsesnivå.

Brammer kan tilby et utvalg av stedbaserte tilstandskontrolltjenester, inkludert:

  • Vibrasjonsanalyse. Å kunne overvåke vibrasjonen opplevet av mekaniske komponenter lar deg identifisere når disse komponentene kan være sviktende – slik at du kan endre de berørte deler før de mislykkes og maksimere maskinens oppetid.
  • Laserjustering og geometrisk analyse. Presis akseloppretting forlenger levealderen av komponenter, forbedrer energieffektivitet og reduserer vedlikeholdskostnadene.
  • Et omfattende utvalg av innovative produkter og teknologier for å hjelpe deg med dine vedlikeholds aktiviteter.

Levering. Vi leverer døgnet rundt for å sikre at du får det du vil, når og hvor du trenger det. Direkte til din produksjonslinje leverer vi kulelager, belter og trinser, kjeder og tannhjul, lineær bevegelse, motorer, seler, girkasser, pneumatikk, hydraulikk, clutcher og koblinger, verktøy og vedlikehold samt produkter for helse og sikkerhet. 24 timer i døgnet, syv dager i uken, 365 dager i året.

Komponent kits. Vi kan tilby standard kits av deler for å betjene og vedlikeholde maskiner, for å sikre at du kan begynne planlagt vedlikehold, trygg på du har alle delene du trenger.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14